Äänestysehdot

Miten voin osallistua äänestykseen?

Voit osallistua valitsemalla mielestäsi parhaan kuvan klikkaamalla Äänestä-painiketta. Voit äänestää vain yhden (1) kerran. Sinun tulee syöttää vastauksen yhteydessä etu- ja sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi.

Äänestyksen palkinnot ja voimassaoloaika

Äänestys on käynnissä 1.7.2015 – 31.7.2015. Kaikki palkinnot arvotaan äänestyksen päätyttyä.

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan yhteistyökumppaneiden tarjoamia palkintoja seuraavasti:

  • Image-lehden vuosikerta
  • Pelago Brooklyn, 3-vaihteinen kaupunkipyörä
  • Messerchmitt BF 109 -hävittäjäsimulaattorilento, sis. Itärintaman hävittäjäsota -paketin
  • Nissan LEAF -sähköauto viikoksi käyttöön

Palkintoja ei voi vaihtaa käteiseen tai muihin tavaroihin. Nissan LEAF -sähköauton voittaminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Mikäli ikävaatimus ei täyty pidättää Aviapolis Asema oikeuden arpoa uusi voittaja.

Kuka voi voittaa?

Arvomme voittajat kaikkien äänestäjien joukosta. Yksi äänestäjä voi voittaa vain yhden palkinnon. Kuvissa esiintyvät mallit eivät saa osallistua itse äänestykseen. Äänestyksen voittajakuvan malli saa palkinnoksi Samsung Galaxy S6 Edge -puhelimen.

Henkilötietojen ja palautetietojen käyttö

Voittajien etunimi ja sukunimi tai sukunimen ensimmäinen kirjain kerrotaan Aviapolis Aseman verkkosivuilla voittajien julkistusuutisen yhteydessä. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti äänestyksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Kilpailun yhteydessä antamiasi tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki luovuttamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Aviapolis Asema pidättää oikeuden käyttää anonyymisti kilpailussa kerättyjä vastauksia, kuten vastanneiden kokonaislukumäärää tai suosituimpia vastausvaihtoehtoja. Osallistumalla äänestykseen hyväksyt automaattisesti tämän ilmoituksen.

Verot

LAK Lentoasemakiinteistöt Oyj ja yhteistyökumppanit huolehtivat arpajaisveroihin liittyvistä maksuista. Palkinto on voittajalle veroton.

Lisätietoja

Mikäli epäilemme vilppiä, on Aviapolis Asemalla oikeus tarkistaa ja sulkea pois kilpailijoita. Aviapolis Asema pidättää oikeuden poistaa loukkaavaa tai muuten häiritsevää materiaalia. Voittajalla on yksi (1) viikko aikaa vastata sähköpostiin, jossa ilmoitetaan voitosta. Jos voittaja ei vastaa tämän ajan kuluessa, pidätämme oikeuden arpoa uusi voittaja.