30.01.2015

Aviabulevardi-toimistotalon rakennustyöt käynnistyneet

Skanska on käynnistänyt kuun alussa uuden toimistotalon rakennustyöt Aviapolis Aseman kupeessa Aviabulevardilla.  Talo valmistuu tavoitteen mukaan keväällä 2016. Rakentamisen ensimmäinen vaihe sisältää noin 9 100 neliömetriä modernia vuokrattavaa toimistotilaa, joka palvelee joustavuudellaan erikokoisia yrityksiä.

”Aviabulevardi-toimistotalo rakennetaan aivan tulevan Kehäradan Aviapolis-aseman päälle, mikä tarkoittaa helppoa saavutettavuutta kaikkialta pääkaupunkiseudulta. Junamatka Helsingin keskustaan kestää alle puoli tuntia ja Helsinki-Vantaan lentokenttä on vain muutaman minuutin päässä, muistuttaa Aviapolis Aseman alueen hankekehitysjohtaja Juha Jaakola.

Kyse ei ole vain perinteisestä työpaikkakeskittymästä, vaan moniulotteisesta kokonaisuudesta, jossa yhdistyvät niin työpaikat, asuminen ja niitä tukevat palvelut.

”Aviabulevardi on herättänyt paljon kiinnostusta yrityksissä, jotka arvostavat moderneja tiloja sekä ainutlaatuista sijaintia lentokentän läheisyydessä Kehäradan varrella. Hyvien joukkoliikenneyhteyksien lisäksi autoilijoille on tarjolla runsaasti autopaikkoja. Aviabulevardi sijaitsee kehittyvän alueen pohjoispäädyssä, johon sijoittuu toimistorakentamisen lisäksi hotelli. Toimistojen lisäksi alueelle on tulossa liiketiloja, liikennekeskus sekä asuntoja. Aviabulevardin tiloja voidaan muunnella monentyyppiseen käyttöön ja niihin on suunnitteilla myös monipuoliset ja kattavat yhteiset palvelut, jotka helpottavat vuokralaisten arkea”, toteaa Skanska CDF Oy:n operatiivinen johtaja Antti Nousiainen.

Ensimmäisiä Aviabulevardiin vuonna 2016 muuttavia vuokralaisia ovat logistiikka-alan ohjelmisto- ja järjestelmätoimittaja Trimico Oy sekä suomalainen kaupan, logistiikan ja palvelualan ohjelmistoratkaisuyhtiö Solteq Oyj.

Lisää tietoa aiheesta löytyy myös Skanskan sivuilta