19.06.2017

Aviapoliksen Block Party 25-26.8.2017

BlockParty

Tule mukaan luomaan kansainvälistä, särmikästä, outoa ja erilaista, sinun näköistä Aviapolista! Elokuun Block Partyistä puhutaan vielä pitkään niiden jälkeenkin.

Aviapoliksen Karhumäenkalliolla ja sen ympäristössä vietettävän juhlan ohjelmassa riittää tekemistä kaikenlaisten kaupunkilaisten makuun. Paikalle rakennetaan muun muassa ulkoliikuntasali, jossa on kuntosalilaitteita ja ohjattuja jumppia. Aviatalent-kykykilpailu tuo yleisön eteen monenlaisia taitureita ja Asemakäytävällä esitetään kotimaisen elokuvan ihanimpia rakkauspätkiä.

Pyöräly on nyt pop ja Aviapoliksessa se on oiva liikkumistapa. Hyppää kesäfillarin satulaan ja tutustu Aviapolikseen joko opastetulla pyörälenkillä tai itsenäisesti.

Voit myös lainata pop up -kirjastosta mukaasi suomalaisia kirjoja ja osallistua yhteisöllisen katutaideteoksen tekemiseen. Lapsille löytyy tietenkin omanlaistaan tarjotaan erilaisten työpajojen sekä satuseikkailupolun merkeissä. Lisäksi alueelta järjestetään bussikuljetuksia Helsinki-Vantaan lentoasemalle tutustumaan lentokentän toimintaan.

Paikalla on ruokarekkoja, mutta omien eväiden nauttiminenkin onnistuu. Piknik-alueelle tuodaan myös lukuisia grillejä kävijöiden käytettäväksi.

 

LISÄTIETOA:

Tapahtuman järjestää Vantaan kaupunki yhdessä Aviapoliksen alueen yritysten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

PAIKKA: Karhumäenkallio & ympäristö, Vantaa
AIKA: perjantai 25.8 klo 14-18.00 ja lauantai 26.8 klo 12-18.00

Tapahtumasta saat tarkempaa tietoa Facebookista!