11.12.2015

Aviapolis Asema houkuttaa kansainvälisiä yrityksiä: Clarion avaa hotellin alueella

Clarion Hotel Helsinki Airport

Norjalainen Nordic Choice Hotels avaa 258 huoneen Clarion-hotellin Vantaalla Aviapolis Asemalla syksyllä 2016. 

 

Clarion Hotel Helsinki Airport on toinen Nordic Choice Hotelsin operoima hotelli Suomessa. Ensimmäistä, 425 hotellihuoneen ja suuren kongressikeskuksen Clarion Hotel Helsinkiä rakennetaan paraikaa Helsingin Jätkäsaareen. Uusi aluevaltaus on osa norjalaisen hotelliketjun laajentumissuunnitelmaa, jonka tavoitteena on avata Suomeen kymmenen hotellia seuraavan viiden vuoden aikana.

Aviapolis Asemalle sijoittuva hotelli avaa ovensa lokakuussa 2016 neljä päivää myöhemmin kuin Helsingin Jätkäsaaren hotelli.

 

HOTELLI ON PALJON MUUTAKIN KUIN NUKKUMAPAIKKA

Clarion Hotel Helsinki Airportin 258 hotellihuoneella Nordic Choicen hotellikapasiteetti Helsingin seudulla kasvaa lähes 700 huoneeseen. Hotellissa panostetaan huoneiden lisäksi ravintolatarjontaan sekä kokous- ja kongressitiloihin. Hotelliin rakennetaan 10 kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu 260 vierasta.

”Haluamme tulla Suomen markkinoille näyttävästi. Ensiluokkainen sisustus, luovat ravintolat sekä Fun Dining- ja Livingroom -konseptit tekevät hotelleistamme uudenlaisen elämyksen. Haluamme näyttää, että hotellikäynti voi olla paljon muutakin kuin sänky ja aamiainen. Olemme onnistuneet lunastamaan edelläkävijän aseman Ruotsissa ja Norjassa olemalla erilaisia ja tarjoamalla jotain odottamatonta. Nyt haluamme tuoda Clarionin ja saman ajatusmaailman Helsinkiin”, sanoo Henrik Berghult, Senior Vice President, Clarion Hotels.

Skanska aloitti 8-kerroksisen Clarion Hotel Helsinki Airportin rakennustyöt jo kesällä. Hotellin arkkitehtuurista vastaa arkkitehtitoimisto SARC ja kohteen vuokranantajana toimii Keva.

Aviapolis Asema -hankkeesta vastaava Juha Jaakola LAK Lentoasemakiinteistöt Oyj:stä on tyytyväinen Clarionin kaltaisen merkittävän ja laadukkaan brändin sijoittumisesta alueelle.

”Hotellin sijoittuminen lentoaseman viereen Aviapolis Asemalle kuvastaa alueen houkuttavuutta ja myös sen merkitystä tulevaisuuden ”bisnes hubina”. Hotellin palvelut lisäävät osaltaan alueen laadukasta tarjontaa niin yrityksille, matkustajille kuin seudun tuleville asukkaillekin.

 

*** 

Clarion Hotel Helsinki Airport:
258 hotellihuonetta, 10 konferenssitilaa, 1 ravintola, 1 baari, 2 saunaa, 1 kuntosali

Nordic Choice Hotels on yksi Pohjoismaiden ja Baltian suurimmista hotellitoimijoista yli 190 hotellin ja 13 000 työntekijän kokonaisuudellaan. Nordic Choice Hotels muodostuu Comfort, Quality Hotel, Clarion Collection and Clarion Hotel -tuotemerkeistä sekä 11 itsenäisestä hotellista. Kaikilla ketjun hotelleilla on ISO 14001 -ympäristösertifikaatti.