30.03.2015

Erilainen mallikilpailu liittää aidot ihmiset futurismiin

AvpAs_banneri_Mallikisa

Vantaan Aviapolikseen rakentuva kaupunginosa Aviapolis Asema raivaa perinteisiä normeja. Siellä yö ja päivä, Suomi ja maailma, hektisyys ja rauha sekoittuvat. Myös aluetta ilmentävä kuvitus yhdistää rohkeasti taidetta ja todellisuutta yhdeksi, kun Aviapolis Aseman Kaupunginosamalli-kilpailu alkaa 30.3. Siinä haetaan kuvauksellisia, ennakkoluulottomia ja hyvällä sykkeellä eläviä miehiä ja naisia malleiksi uuden kaupunginosan kuvituskuviin.

- Valokuvaaja Janne Mikkilän ja kuvittaja Jussi Kaakisen yhteistyön tuloksena syntyi noin vuosi sitten kaupunginosan futuristinen kuvitus. Nyt jatkamme sitä herättämällä kuvituksen ihmiset eloon. Kuviin liitetään myös tuotteita ja palveluita, jotka tukevat alueen brändiä ja sen dynaamisuutta tulevaisuuden työ- ja asuinalueena, kertoo Aviapolis Asema -hankkeen kehitysjohtaja Juha Jaakola Lentoasemakiinteistöt Oyj:stä.

Mukana kuvayhteistyössä ovat Image-lehti, Nissan Leaf, Pelago Bicycles, Samsung ja Suomen Ilmailumuseo. Valmiit kuvat julkistetaan Kehäradan avajaisissa 1.7 Aviapoliksen eteläisellä juna-asemalla ja aviapolisasema.fi-verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Yhteensä kuvia on kolme ja niistä parasta voi äänestää heinäkuun ajan. Äänestäjien kesken arvotaan Imagen vuosikerta, Nissan Leaf -sähköauto viikoksi käyttöön, Pelago Bicyclesin pyörä, simulaatiolento Ilmailumuseolla sekä muita yhteistyökumppaneiden tuotteita.

Kuvat ovat esillä Aviapolis Aseman ympäristössä 31.8.2015 saakka.

Mukaan voit hakea tästä!