02.07.2015

Kaupunginosamalli-kampanjan kumppanit lähtivät innolla mukaan

Käynnistimme keväällä Kaupunginosamalli-kampanjan, jossa Aviapolis Aseman kuvituksiin haettiin mukaan aitoja ihmisiä. Kampanjaa lähtivät tukemaan yhteistyössä Image-lehti,  Nissan, Pelago Bicycles, Samsung ja Suomen ilmailumuseo. Lue alta, miksi kumppanit innostuivat kampanjasta ja halusivat mukaan:

 

”Yksi Samsungin arvoista liittyy lupaukseen paremman maailman rakentamisesta ja vastuullisuudesta. Aviapolis Aseman Kaupunginosamalli-kampanja viestii hienosti ja tyylikkäästi uuden alueen rakentumisesta. Aviapolis Asemasta kaavaillaan uudenlaista, monipuolista työ- ja asuinaluetta, jossa toimiva ja kansainvälinen sijainti yhdistyvät innovatiivisiin palveluihin. Tällaisia palveluita Samsung haluaa olla rakentamassa ja tukemassa.”

Eva Carrero, Marketing Manager, Samsung Electronics Nordic AB

 

”Kaupunginosamalli-kampanja vaikutti erittäin mielenkiintoiselta. Alueena Aviapolis Asema on vasta rakennusvaiheessa ja haluamme ehdottomasti olla mukana jo ensimetreillä. Alueen sijainnin takia paikalle saavutaan lukuisilla eri kulkuvälineillä, kuten jatkuvasti yleistyvillä, ajon aikana päästöttömillä täyssähköautoilla. Voit tulla tutustumaan LEAF-täyssähköautoomme Aviapolis Asemalla Kehäradan avajaispäivänä 1.7.”

Seppo Järvenpää, markkinointipäällikkö, Nissan Nordic Europe

 

”Ai, miksi lähdimme mukaan? Kyseessähän on aivan loistava kampanja! Saattoi osallistumiseen tosin vaikuttaa hieman myös Aviapolis Aseman hieno sijainti, mehän olemme siitä konkreettisesti kivenheiton päässä.  Ilmailumuseo haluaa palvella Aviapolis Aseman nykyisiä ja tulevia kävijöitä tarjoamalla uusia elämyksiä ilmailuun ja sen historiaan liittyen. On mahtavaa olla mukana alueen rakentumisessa alusta asti!”

Henri Äijälä, myynti- ja markkinointipäällikkö, Suomen ilmailumuseo

 

”Lähdimme Kaupunginosamalli-kampanjaan mukaan, koska siinä oli otettu tuore näkökulma tapaan esitellä uutta nousevaa aluetta. Image pyrkii nostamaan esiin uusia ilmiöitä ja näkökulmia, joten rakennusvaiheessa oleva ja mielenkiintoisella sijainnilla varustettu Aviapolis Asema täytti nämä ehdot.”

Heikki Valkama, päätoimittaja, Image-lehti

 

”Aviapolis Asema sijaitsee liikenneyhteyksien puolesta paraatipaikalla ja aseman läheltä löytyy todella paljon yrityksiä. Haluamme Kaupunginosamalli-kampanjaan osallistumalla viestiä sitä, että paikalle on mahdollista tulla myös pyörällä. Ei pidä unohtaa, että pyörä on hauska ja luonnollinen vaihtoehto muiden kulkuneuvojen ja liikkumismuotojen rinnalle. Tyylistä ja vauhdista riippumatta fillari on käytännöllinen, edullinen ja hyvä tapa kokea ympäristö ja liikkua paikasta toiseen sekä lyhyillä että pitkillä matkoilla.”

Timo Hyppönen, Pelago Bicycles